Bibliotheeksoftware voor scholen, ziekenhuizen, bedrijfsarchieven, advocatenkantoren, musea...
Boeken, tijdschriften, cd's, dvd's... online doorzoekbaar in een muisklik

Van overal zoeken in de collectie

Colibris is een webapplicatie die op onze webservers draait en dus niet op één specifieke computer. Uw collectie is daardoor toegankelijk via internet, vanuit uw organisatie maar ook thuis of op verplaatsing, 24 op 24.

Geen onderhoud of dure investeringen

Een webapplicatie heeft als grote voordeel dat u niet zelf hoeft te investeren in dure servers, en dat u ook geen tijd en moeite spendeert aan het onderhoud, upgrades of back-ups.

All-in servicecontract

Colibris werkt met een all-in abonnementsprijs: u krijgt gratis alle upgrades, ondersteuning via e-mail of telefoon, en wij nemen elke nacht een back-up van al uw gegevens.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

We werken al sinds 2002 aan het continu verbeteren van onze software. Het resultaat is een prettige interface die gemakkelijk te gebruiken is, zelfs zonder tijdrovende opleiding. We bezorgen bovendien een overzichtelijke handleiding.

Brede doelgroep

Onze software is gericht op verschillende doelgroepen. Ongeveer de helft van onze klanten zijn scholen, de andere helft zijn ziekenhuizen, bedrijfsarchieven, advocatenkantoren, musea, NGO's en Overheidsdiensten.

Up-to-date technologie

Niet enkel ons online concept is vooruitstrevend, we werken ook met moderne en betrouwbare technologie zoals Dymo labelprinters en Datalogic barcodescanners.