De modernste software voor je schoolbibliotheek

Tijdelijk met extra korting voor scholen

Gratis bibliotheeksoftware - demo

Colibris is de meest gebruikte cloud applicatie voor het beheer van Vlaamse schoolbibliotheken. De software is gebruiksvriendelijk, efficiënt en betaalbaar.

Ontdek de mogelijkheden van Colibris of probeer onze bibliotheeksoftware zelf uit op onze demosite. Dit is het publieke gedeelte, waarin je opzoekingen kunt doen in de collectie (tip: probeer kookboek of Spanje).

Een vrijblijvende demonstratie via webmeeting is ook mogelijk. Zo kunnen we in de praktijk laten zien hoe onze software een boost kan geven aan je schoolbibliotheek.

Colibris is een product van vision*r bv. Onze bibliotheeksoftware wordt gebruikt door 200+ bibliotheken in België en Nederland: in scholen, ziekenhuizen, musea, overheden, advocatenkantoren, NGO's...

Easy Start met 15% korting

Easy Start is een compleet pakket dat naast de software ook apparatuur en een training bevat. Tot eind 2022 krijgen scholen het Easy Start pakket met Pro-licentie, Zebra printer en training voor € 1275 in plaats van € 1500.

Softwarelicentie

Abonnementskosten voor het eerste jaar, zonder beperking op het aantal items of gebruikers. Uiteraard inclusief ondersteuning via e-mail of telefoon.

Labelprinter + scanner + labels

Maak barcodelabels en ruglabels voor items in de collectie, en registreer snel en efficiënt ontleningen.

Opleiding op maat

Een introductiesessie met praktische informatie en handige tips voor de bibliotheekverantwoordelijke of leerkrachten (momenteel via webmeeting).

Meer weten? Neem contact op

Graag een vrijblijvende voorstelling via webmeeting, volledige toegang tot onze online demo of enkele referenties? We beantwoorden graag je vragen over onze bibliotheeksoftware.